Ekstrom.dk  
   

Områder:

 



Opskrifter:

 

Italiensk mørbrad

Tilberedningstid: max. 45 min.
Bagetid: 20 minutter. Ovntemperatur: 200°

Ingredienser:
(Til 4 personer)
2 svinemørbrad á ca 600g
4 spsk olie
salt
peber
cayennepeber
3 løg finthakkede
1 grøn peberfrugt, skåret i tern
2 røde peberfrugter, skåret i tern
4 fed hvidløg, hakket
1 bundt hakket persille
2 ds flåede hakkede tomater

Tilbehør:
Flutes
Pasta eller bare grøn salat

Tilberedning:
1) Mørbradene skæres på skrå i ca 2 cm tykke bøffer.
2) Drys med salt og peber og vend dem på panden i den varme olie. Efterfølgende læg dem i et ovnfast fad.
3) Løg og hvidløg kommes på panden og steges gyldne i olien.
4) Tomaterne hældes på panden.
5) Peberfrugterne, salt, peber, en knivspids cayennepeber tilsættes og persille drysses over.
6) Saucen småkoges i 10 minutter og hældes derefter over mørbradbøfferne i fadet.
7) Stil fadet i ovenen ved 200° i 20 minutter.

Tips:
Nemt og lækkert!


[Udskriv opskriften]
Eksekveringstid: 0.00333905s - Unikke besøg:  
Copyright © 2002 - 2024 Jan Ekstrøm - All rights reserved.