|
|
Italiensk mørbrad |
|
Tilberedningstid: max. 45 min.Bagetid: 20 minutter. Ovntemperatur: 200° |
Ingredienser:
(Til 4 personer)2 svinemørbrad á ca 600g4 spsk oliesaltpebercayennepeber3 løg finthakkede1 grøn peberfrugt, skåret i tern2 røde peberfrugter, skåret i tern4 fed hvidløg, hakket1 bundt hakket persille2 ds flåede hakkede tomaterTilbehør:FlutesPasta eller bare grøn salat |
Tilberedning:
1) Mørbradene skæres på skrå i ca 2 cm tykke bøffer.2) Drys med salt og peber og vend dem på panden i den varme olie. Efterfølgende læg dem i et ovnfast fad.3) Løg og hvidløg kommes på panden og steges gyldne i olien.4) Tomaterne hældes på panden.5) Peberfrugterne, salt, peber, en knivspids cayennepeber tilsættes og persille drysses over.6) Saucen småkoges i 10 minutter og hældes derefter over mørbradbøfferne i fadet.7) Stil fadet i ovenen ved 200° i 20 minutter.Tips:Nemt og lækkert! |
[Udskriv opskriften] |
|
|